Безлімітний YouTube Lifecell з «LifeVideo безліміт»

Безкоштовний Ютуб Лайф надається абонентам мобільного оператора в рамках послуги «Відео Безліміт». Крім необмеженого доступу до популярного відеохостингу, при підключенні послуги абоненти можуть дивитися фільми і серіали на таких сервісах, як Мегого, 1 + 1, Диван ТВ, ОЛЛ.ТВ та ін.

Умови активації послуги

лайф безліміт на ютуб

Послуга Безліміт на Ютуб від Лайф дозволяє не переживати про мегабайти при використанні зазначених сервісів, інтернет-трафік у вашому тарифному плані при використанні пакета не тарифікується. Безліміт надається і при використанні офіційних мобільних додатків сервісів, а також декстопних версій в браузері.

Підключити послугу можна на 1 день або активувати доступ відразу на 4 тижні.

Щоб підключити послугу, достатньо:

  1. Зв’язатися з єдиною службою підтримки оператора за номером 5433 і слідувати подальшим інструкціям робота-помічника.
  2. Набрати на смартфоні команду *303# і натиснути на кнопку виклик. За фактом підключення послуги на телефон прийде СМС.

Активувати послугу можна також через мобільний додаток.

При щоденній оплаті тарифу надається доступ до сервісів на необмеженої швидкості незалежно від кількості мегабайт в вашому тарифному плані. При використанні пакета на 4 тижні після використання пакетних мегабайт швидкість обмежується до 1 МБ в секунду.

Вартість і хто може підключити «LifeVideo безліміт»

Послуга доступна для підключення всім абонентам мобільного оператора незалежно від поточного тарифного плану. При підключенні денного пакету з рахунку абонента щодня буде списуватися до 10 гривень до моменту відключення послуги.

При підключенні тижневого пакета кожні 4 тижні з рахунку абонента буде списуватися по 30 гривень.